Prehrana za osobe s inzulinskom rezistencijom

U suradnji s liječnicima i nutricionistima iz programa Metabolic Friendly, Lightfork donosi prehranu za postizanje zdravijeg metabolizma. Četiri zdrava obroka svaki dan za osobe s inzulinskom rezistencijom i sve koji žele poboljšati zdravlje svog metabolizma.

DOLAZI USKORO

Prijavite se!

Obroci od cjelovitih namirnica za osobe s inzulinskom rezistencijom dostavljeni na kućnu adresu!

Tri glavna obroka i međuobrok

Lightfork dostavlja posebno prilagođeni program prehrane  mediteranskog tipa, koji pružaju dugotrajan osjećaj sitosti. Svaki dan na Vašu adresu stiže čak 4 obroka pripremljena od svježih namirnica. 

IZVOR ENERGIJE

Zdrave masti kao izvor energije

Obroci sadrže proteine u kombinaciji sa zdravim mastima kao što su avokado, orašasti plodovi i maslinovo ulje daju tijelu:

Više energije

Osjećaj sitosti

Smanjen unos ugljikohidrata

Budući da se ugljikohidrati u tijelu pretvaraju u glukozu, oni utječu na razinu glukoze u krvi i lučenje inzulina. Lightfork obroci sadrže optimalan omjer ugljikohidrata i drugih makronutrijenata.

No, vi ne morate brojati ugljikohidrate jer Lightfork tim sve to radi za vas!

BOGATO VLAKNIMA

Zašto Metabolic Friendly jelovnik?

Posebni program obroka stručno je osmišljen pod nadzorom liječnika i nutricionista te je prilagođen posebnim potrebama ljudi s inzulinskom rezistencijom. 

Regulacija razine glukoze

Bolje metaboličko zdravlje

Zdravija tjelesna masa

obroci bogati vlaknima

Posebna ponuda

Naručite mjesečni Metabolic Friendly meni i besplatno dobivate pisanu liječničku konzultaciju na Metabolic Friendly savjetovalištu!

Mršavljenje

“Lightfork prehranu koristim već skoro mjesec dana i izuzetno sam zadovoljna.  Smršavila sam skoro 6 kg (cilj mi je 10 kg) i osjećam se zaista odlično.”

Maja A.
Zdrava prehrana

“Probala sam i oduševljena sam uslugom. Sve pripremljeno i izmjereno do u gram. Sjajan koncept.”

Tihana Č.
Fitness

“Za one koji nemaju vremena ili ne žele kuhati, ovo je sjajna prilika da se hrane zdravo i ostvare sjajne rezultate.”

Vlado M.

Česta pitanja

Ovdje možeš naći odgovore na pitanja koja bi te mogla zanimati! Ukoliko te još nešto zanima piši nam.
Preporučeni dnevni unos za odraslu mušku osobu iznosi 2000 kcal, a za žensku 1600 kcal. Kako bi se stvorio deficit koji je nužan za gubitak masnog tkiva, smanjili smo preporučeni dnevni unos kalorija za 300 kcal te smo dobili planove prehrane od 1700 kcal za prosječnu mušku i 1300 za prosječnu žensku osobu i na taj način preuzeli kontrolu nad kalorijama. 2100 kcal je je novi meal plan koji služi za održavanje postojeće tjelesne mase te odgovara ljudima koji su iznadprosječno aktivni na tjednoj bazi.
Trenutno ne nudimo tu opciju. No, LightFork planovi prehrane će se sigurno u budućnosti razvijati u tom smjeru.
Trenutno ne nudimo tu opciju. No, LightFork planovi prehrane će se sigurno u budućnosti razvijati u tom smjeru.
Da, možete promijeniti svoju odabranu adresu isporuke, ali morate to učiniti dan ranije, najkasnije do 18 h
Da sve u vašem paketu je ekološki prihvatljivo, jer se sve može reciklirati. I način isporuke je ekološki prihvatljiv jer naši dostavljači bicikliraju na vašu adresu. Takoder radimo na tome da u potpunosti zamijenimo plastične posudice papirnatima.
Ako dosljedno slijedite naš plan, trebali bi izgubiti oko 4 kilograma u mjesec dana. Naravno, vaš napredak ovisi i o morfološkim i fiziološkim karakteristike kao što su visina, trenutna tjelesna težina, metabolizam itd. No iz naših višegodišnjih iskustava u praćenju rezultata klijenata možemo pretpostaviti da je 4 kilograma gubitka težine mjesečno najrealniji scenarij.
Od nedavno nudimo i prilagođavanje naših planova dnevnog obroka vegetarijancima. Za više informacija i narudžbu molimo vas da nam pišete na info@lightfork.hr
Naši obroci su svježe pripremljeni i stoga se svakodnevno dostavljaju između 11 h i 13 h na adresu koju ste naveli za dostavu. Trenutno je naša isporuka moguća samo u Zagrebu. Molim vas provjerite našu kartu da biste bili sigurni da je vaša adresa u našoj zoni isporuke.
Narudžbe se primaju svaki dan do 18 sati, a narudžba vam se isporučuje sljedećeg dana. Ukoliko naručite nakon 18 h, paket obroka će stići za 2 dana.
Nažalost, to nije moguće. Međutim nudimo razne metode plaćanja (kartično, mobilno bankarstvo ili bankovni prijenos).

Ne propusti posebne popuste!

Najnovije obavijesti i ekskluzivne ponude direktno u vaš inbox.